Fluidsim v4 Pneumatic Programı


fluidsim-4
indirme linki

FluidSIM elektropnömatik, elektrohidrotik ve dijital devrelerin yaratılması, simülasyonu, komut ve incelenmesi amaçlı kapsamlı bir yazılımdır. Sürükle ve bırak tekniği ile kolaylıkla devreleri yaratabilirsiniz. Yalnızca parçaları devrede görmek istediğiniz şekilde yerleştirmeli ve devreyi sezgi yoluyla inşa etmelisiniz. Bu kadar basit ve etkili.

FluidSIM tüm bileşenlerin detaylı tanımları, kesit görünüş animasyonları, bileşen fotoğrafları ve video serileri içeren anlaması ve kullanması kolay bir devre grafik düzenleyicisi sunar. Bundan dolayı, FluidSIM derslerde kullanmak ve bireysel çalışma programı olarak mükemmel bir programdır.

Ayrıca daha pahalı özel programlarla kıyaslanabilecek kadar yeni bir simülasyon çekirdek belleği sunar; bu yüzden profesyonellerin oldukça yarar sağlayabileceği bir programdır. Karmaşık fiziksel modellere ve hassas matematiksel işlemlere rağmen simülasyon oldukça hızlıdır.

Son olarak, FluidSIM DDE ve OPC aracılığıyla diğer yazılımlarla iletişim kurmak için geniş bir fırsatlar aralığı sağlar ve Festo EasyPorts desteği sayesinde fiziksel donanım aracına bir bağlantı da mümkündür. Bu yazılım herkese hitap etmez, ancak ona ihtiyaç duyanlar gerçekten iyi bir program olduğunu fark edeceklerdir.

Yorum bırakın